Näkymä on vanhentunut

Sivu on vanhentunut. Ole hyvä ja päivitä sivu.

Valikko
Luo käyttäjä
Salasanan palautus
Finnish
English
Ohje sivulle
Muokkaa sivun ohjetta
Ohjeet ovat universaaleja ja ne näkyvät kaikissa moya-lippukaupoissa!
Ollaan iframessa

Tervetuloa

1. Rekisteröinti ja lippujen tilaaminen

  1. Kirjaudu tai Rekisteröidy palveluun 
  2. Kirjautumisen jälkeen voit ostaa lippuja Kauppa-osion "Osta lippuja" -valikon kautta
  3. Kun olet ostanut halutun määrän lippuja, niin voit sen jälkeen jatkaa paikkojen varaamiseen Kauppa-osion "Varaa paikkasi" -valikon kautta
  4. Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä liittyen konepaikkoihin tai lipunmyyntiin, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse tickets(at)lantrek.org
  5. Rekisteröityessäsi luot moya-tunnuksen, jota voit käyttää myös muissa moya-järjestelmää hyödyntävissä tapahtumissa. 

Huom. Jos sinulla on jo Moya-tunnus niin voit käyttää samaa tunnusta LanTrekin lippukaupassa.

2. Maksaminen

Valittuasi halutun määrän lippuja sinun tulee maksaa liput e-maksuna. Käyttämämme e-maksupalvelu välittää tiedon maksetusta laskusta välittömästi moya-järjestelmään. Kun maksu on kuitattu maksetuksi, voit valita paikkakartasta haluamasi konepaikat.

Huom. Maksettuja lippuja ei ole mahdollista peruuttaa!3. Paikkojen valitseminen

Kun olet maksanut tuotteet ja maksu on kirjattu pääset varaamaan paikkoja. Varattuasi haluamasi paikat voit jakaa paikkakoodit ryhmäsi jäsenille jolloin he voivat liittää konepaikan omaan tunnukseensa. 

Varaamme oikeuden tiivistää rivejä poistamalla ryhmien väliin tai sisään jätetyt tyhjät paikat ryhmiä/konepaikkoja liikuttamalla. Varaamme myös oikeuden lisätä konepaikkoja rivien päätyihin, jos rivin konepaikat tulevat täyteen.

4. Konepaikkojen, kävijä- ja ruokalippujen siirtäminen toiselle käyttäjälle

Voit luovuttaa konepaikat, kävijä- ja ruokaliput toiselle käyttäjälle. Paikkojen varauksen jälkeen näet varatut paikat ja muut liput sivulta: "Konepaikat → Omat paikkavaraukset". Tältä sivulta voit luovuttaa paikat ja muut liput toiselle käyttäjälle syöttämällä toisen käyttäjän sähköpostiosoitteen kenttään "Sähköpostiosoite" ja painamalla nappia "Luovuta paikka käyttäjälle".


5. Lippujen lunastaminen

Kaikki liput lunastetaan tapahtuman ovella E-lippuja vastaan ja saat rannekkeen joka on voimassa koko tapahtuman ajan. Sinun tulee itse tulostaa tai näyttää puhelimelta oma E-lippusi ja esittää se sisäänkäynnillä!

E-Lipun voi tulostaa tai näyttää puhelimelta täältä: https://tickets.lantrek.org/MoyaWeb/place/myGroups.jsf

Kysymyksiä tai ongelmia?

Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä liittyen konepaikkoihin tai lipunmyyntiin, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse tickets(at)lantrek.org